Companii

Prima clădire de birouri de lângă Cotroceni Park va fi finalizată în iulie 2012

Autor: Cristi Moga

22.06.2011, 00:03 272

Compania de dezvoltare imobiliară AFI Europe, proprietaramallului Cotroceni Park din Bucureşti, intenţionează să finalizezeconstrucţia primei clădiri de birouri de lângă mall în luna iulie aanului viitor - un imobil de 10 etaje cu o suprafaţă închiriabilăde 11.000 de metri pătraţi situat pe bulevardul Vasile Milea.

Cu un an înaintea finalizării construcţiei, AFI Europe adesemnat firma The Advisers Knight Frank pentru a găsi chiriaşi,preţul de închiriere a spaţiilor de birouri din zonă fiind de 14-15euro/metrul pătrat, potrivit reprezentanţilor firmei de consultanţăimobiliară.

"Deschiderea Pasajului Basarab în ultimul weekend va crea ofluenţă bună a traficului şi va transforma zona într-o regiune fărăambuteiaje, situată la şapte minute de Piaţa Victoriei", potrivitreprezentanţilor The Advisers Knight Frank. AFI Europeintenţionează să ridice cinci clădiri de birouri în jurulmallului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO