Companii

Preţul zilei. Dorna Apă Minerală la PET de doi litri costă 2 lei în Auchan Cotroceni şi 2,65 de lei în reţeaua Mega Image din Capitală

Preţul zilei. Dorna Apă Minerală la PET de doi litri...

Autor: Cristina Roşca

18.09.2021, 21:21 1262

♦ Ziarul Financiar a început săptămâna aceasta o serie de articole prin care îşi propune să analizeze preţul la zi pentru diferite produse şi branduri pentru a putea urmări evoluţia inflaţiei, dar şi politicile de preţ din reţelele de magazine.

O sticlă de Dorna Apă Minerală Carbogazoasă la PET de doi litri costă în Capitală între 2 şi 2,65 de lei, arată datele din Monitorul Preţurilor de la Consiliul Concurenţei. Dife­ren­ţa de preţ astfel între cel mai mic preţ, practicat de hipermarketul Auchan Cotroceni, şi cel mai mare, înre­gistrat în Mega Image (câteva zeci de magazine) şi Carrefour Mar­ket (Dristor), sare de 30% con­form datelor ZF pe baza datelor publice.

În cazul Aqua Carpatica Apă Minerală Carbogazoasă Forte la PET de 1,5 litri, plaja de preţ e mai mică, diferenţa fiind de doar 6% între cel mai ieftin şi cel mai scump magazin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO