Companii

Preţul zilei. Batonul de ciocolată Kinder Bueno costă 2,15 lei în magazinul Supeco din Titan şi 2,70 lei în Carrefour Market din zona Gorjului

Preţul din Bucureşti al batoanelor de ciocolată diferă cu 25-30% în cadrul aceluiaşi retailer, în funcţie de formatul de magazin.

Preţul din Bucureşti al batoanelor de ciocolată diferă cu 25-30% în cadrul aceluiaşi retailer, în funcţie de formatul de magazin.

Autor: Cristina Roşca

16.09.2021, 16:30 398

♦ Ziarul Financiar a început o serie de articole prin care îşi propune să analizeze preţul la zi pentru diferite produse şi branduri pentru a putea urmări evoluţia inflaţiei, dar şi politicile de preţ din reţelele de magazine.

Magazinele Supeco – cele din zona Rebreanu şi respectiv Titan – au cele mai mici preţuri la batoane de ciocolată, arată datele din Monitorul Preţurilor de la Consiliul Con­curenţei. Mai exact, aceste unităţi ce se află la graniţa dintre cash & carry şi discount au cel mai bun preţ pentru patru dintre cele cinci tipuri de batoane de ciocolată ana­lizate de ZF, respectiv Snickers (parte din portofoliul Mars), Făgăraş (Kandia Dulce), Rom Autentic (Kandia Dulce) şi Kinder Bueno (Ferrero). Acesta din urmă este încadrat, conform celor mai recente date ZF, la categoria batoanelor de ciocolată de către companiile de cercetare de piaţă. Singura excepţie este Lion, batonul de ciocolată al grupului Nestle, care are cel mai mic preţ în hipermarketul Cora Sun Plaza.

Cele cinci produse au fost alese pen­tru că, potrivit unora dintre cele mai recente date ZF, se află în topul ce­lor mai vândute articole din cate­go­rie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO