Companii

Preh România, producător de componente auto pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, finalizează anul 2019 cu investiţii de 21 mil. euro. „În acest an am câştigat clienţi noi din cadrul grupului Volkswagen.“

Preh România, producător de componente auto pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

14.11.2019, 19:30 397

Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Mercedes, Audi sau BMW, a derulat în acest an un program de investiţii de 21 mil. euro pentru achiziţionarea de noi utilaje (o linie suplimentară de lăcuire, utilaje de injectare mase plastice multicomponent, linii de asamblare şi testare), dar şi pentru extinderea suprafeţei de producţie. Anul trecut, compania a investit 23 mil. euro în utilaje şi linii speciale, în vederea creşterii capacităţii de producţie, potrivit unor informaţii furnizate anterior de companie.

La fabrica Preh din localitatea Ghimbav, jude­ţul Braşov, sunt produse comutatoare multifuncţio­nale pentru volan, comu­tatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi ele­mente de co­mandă din consola cen­trală a automo­bi­le­lor pentru BMW, Volks­wagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes.

„În acest an am câştigat clienţi noi din cadrul grupului Volkswagen i.e., locaţia Volkswagen Slovacia, dar şi din grupul Joyson Safety Systems. Anul 2020 este planificat conservator de producătorii auto, existând semne de frânare a creşterilor din această industrie“, a declarat pentru ZF Transilvania Mihaela Forgaciu, general manager şi administrator la Preh România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO