Companii

Posesorii de vouchere şi carduri Turist Pass de la Sodexo îşi pot rezerva vacanţa în România direct pe platforma Booking.com, printr-un parteneriat între cele două companii

Posesorii de vouchere şi carduri Turist Pass de la...

Autor: Roxana Rosu

19.06.2020, 11:24 3159

Sodexo România, furnizor de beneficii extra-salariale, a semnat un parteneriat cu Booking.com pentru a permite utilizatorilor de vouchere şi carduri Turist Pass să îşi rezerve vacanţele în România folosind platforma digitală.

„Prin colaborarea cu  booking.com Sodexo a devenit primul emitent de tichete care permite utilizatorilor o experienţă complet digitală în rezervarea şi plata vacanţelor la unităţile turistice care acceptă vouchere de vacanţă. Ne dorim ca acest parteneriat să permită reconectarea angajaţilor cu familia şi grupul de prieteni, păstrând regulile de siguranţă în vigoare, şi să vină în sprijinul operatorilor din Turism şi Horeca din România, ale căror unităţi sunt grav afectate în această perioadă”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo Pass România. 

Beneficiarii tichetelor de vacanţă Sodexo pot rezerva sejururi în destinaţii din România accesând booking.com/SodexoRomania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO