Companii

Portofoliul ROCA Investments a ajuns la o evaluare de 42 mil. euro, dublu faţă de nivelul de la finalul lui 2019

Rudolf Vizental, CEO al ROCA Investments.

Rudolf Vizental, CEO al ROCA Investments.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.04.2021, 12:00 407

ROCA Investments, divizia de investiţii care face parte din Impetum Group, a avut un randament al investiţiilor de 62% în 2020 şi ajunge la o evaluare a portofoliului de 42 de milioane de euro. Rezultatele vin după trei ani de activitate şi reprezintă o dublare faţă de nivelul de 22,3 milioane de euro de la finalul lui 2019.

„De-a lungul celor 3 ani am rafinat continuu produsul ROCA, adaptându-l nevoilor antreprenorilor cu care am fost în permanent contact. (...) Componenta socială, cea educaţională şi cea de formare a culturii antreprenoriale fac ca acest demers să fie (...) un real ecosistem, un proiect ambiţios de drum lung, o promisiune pe care o respectăm”, spune Rudolf Vizental, CEO al ROCA Investments. 

Divizia de investiţii este prezentă în 10 judeţe ale ţării, în 5 mari sectoare de activitate: agrifood, logistică, servicii industriale, producţie materiale de construcţii, îngrijirea personală. Cele 13 companii din portofoliu (din care două inactive) au generat în 2020 o cifră de afaceri cumulată de 98 milioane de euro, un profit operaţional (EBITDA) de 5 milioane de euro şi au peste 1.000 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO