Companii

Plecare-surpriză: Mihaela Mitroi, unul dintre cei mai cunoscuţi consultanţi fiscali, pleacă de la EY după doi ani. Antreprenoriatul, următorul pas

Mihaela Mitroi: Îmi doresc să fac în continuare performanţă în primul rând în ceea ce priveşte formarea viitorilor profesionişti ai fiscalităţii.

Mihaela Mitroi: Îmi doresc să fac în continuare performanţă în primul rând în ceea ce priveşte formarea viitorilor profesionişti ai fiscalităţii.

Autor: Adelina Mihai

14.09.2021, 13:00 1576

♦ Mihaela Mitroi, Global Tax Advise: „Pot spune fără modestie că am pus serios umărul la clădirea de la zero a profesiei de consultant fiscal ÅŸi am fost întotdeauna în avanpostul dezvoltării ei“.

Mihaela Mitroi, unul dintre cei mai cunoscuÅ£i consultanÅ£i fiscali, a plecat din funcÅ£ia de partener al firmei de consultanţă ÅŸi audit EY, la doi ani de când a fost recrutată Ã®n calitate de partener în cadrul Departamentului de Asistenţă Fiscală ÅŸi Juridică. ÃŽnainte de EY, Mihaela Mitroi a făcut carieră anterior timp de 20 de ani la firma de consultanţă fiscală PwC.

„De ceva vreme sunt o admiratoare a antreprenoriatului. Pe parcursul activităţii mele profesionale am lucrat foarte mult cu antreprenori şi am fost întotdeauna fascinată de puterea cu care aceşti oameni îşi clădesc visul, energia pe care o pun în planurile lor. (...) Pentru mine, intrarea în antreprenoriat este un pas firesc. Întotdeauna mi-au plăcut provocările. Întotdeauna am fost pregătită să o iau de la capăt, iar după decenii de consultanţă în cadrul celor mai renumite firme din domeniu, crearea propriei companii mi se pare naturală. Pot spune fără modestie că am pus serios umărul la clădirea de la zero a profesiei de consultant fiscal şi am fost întotdeauna în avanpostul dezvoltării ei“, a explicat pentru ZF Mihaela Mitroi, care în prezent este managing partner la propria companie, Global Tax Advise.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO