Companii

Platforma online de programări la doctor Docbook a atras o finanţare de 600.000 de euro de la Next Capital şi urmează să dezvolte o soluţie de telemedicină

Cristian Barbu, fondator Docbook

Cristian Barbu, fondator Docbook

Autor: Cristina Bellu

26.03.2020, 15:16 724

Docbook, platforma online pentru programări la doctor lansată în urmă cu aproape trei ani de antreprenorul Cristian Barbu, a atras 600.000 de euro de la Next Capital, şi urmează să dezvolte o soluţie completă de telemedicină.

“Am căutat să atragem un profil de investitor activ, adică nu doar money, ci smart money. Contribuţia noului investitor, Next Capital Group, nu este dată doar de participaţia achizitionată, ci si de experienţa membrilor boardului, care sunt dispuşi să se implice activ, precum şi de complementaritatea şi sinergiile cu celelalte companii din grupul Next Capital, astfel încât dezvoltarea Docbook sa fie accelerată de acestea, Docbook vizând în scurt timp extindere internaţională”, explică Cristian Barbu.

La rândul său, Adrian Boghiu, reprezentantul Next Capital, companie care oferă soluţii de creditare, gestiune creanţe si consultanţă, precizează că instituţia începuse deja să investească în proiecte din domeniul tehnologiei pe piaţa europeană, luând în calcul şi investiţii în domeniul medical.

“Vom continua să susţinem ritmul de dezvoltare a platformei Docbook pentru a accelera diversificarea serviciilor oferite şi expansiunea reţelei”, adaugă Adrian Boghiu.

Aplicaţia Docbook a fost lansată în iunie 2017 în urma unei investiţii de 500.000 euro, ajungând să fie evaluată în prezent la 4 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO