Companii

Platforma de investiţii ROCA îşi extinde portofoliul în domeniul agri-food şi preia un pachet de acţiuni la ferma Piscicola, judeţul Satu Mare, printr-o investiţie de 600.000 euro. Fondul îşi menţine obiectivul de a avea 10 noi tranzacţii în 2020

Platforma de investiţii ROCA îşi extinde portofoliul...

Autor: Roxana Rosu

04.06.2020, 13:29 497

Platforma de investiţii ROCA îşi extinde portofoliul în domeniul agri-food şi va prelua un pachet de acţiuni la ferma Piscicola SA, din localitatea Adrian, judeţul Satu Mare, în urma unei investiţii de 600.000 euro. Tranzacţia se află în etapele finale.

Înfiinţată la începutul anilor ‘70 şi modernizată în ultimii ani, Piscicola este al doilea business din această industrie în care ROCA Investments s-a implicat. 

În România, consumul de peşte pe cap de locuitor reprezintă doar un sfert din media europeană, iar peste 80% din peştele consumat la noi în ţară provine din import.

„Mă bucură faptul că după declanşarea pandemiei reuşim să continuăm proiectul nostru de consolidare a companiilor româneşti. Mai mult, am simţit că este momentul să accelerăm, fiindcă promisiunea ROCA Investments este de a fi o soluţie tocmai pentru astfel de momente, de dificultate. Strategia noastră este de a dezvolta un portofoliu «all seasons», prin care înţelegem acel mix, de domenii de activite şi de riscuri, rezistent la recesiune. Susţinuţi de acţionarii noştri, suntem în diverse faze de negociere şi structurare a tranzacţiilor cu 4-5 companii, din domenii diverse de activitate. Cu una dintre ele suntem chiar în etapele finale de semnare”, a declarat Rudolf Vizental, CEO ROCA Investments.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO