Companii

Platforma elefant.ro începe să livreze pachetele în punctele easybox operate de firma de curierat Sameday

Platforma elefant.ro începe să livreze pachetele în...

Autor: Roxana Rosu

03.11.2020, 09:18 405

Platforma elefant.ro a stability un parteneriat cu firma de curierat Sameday şi începând de astăzi clienţii pot opta pentru livrarea produselor comandate la unul din cele peste 800 de puncte self-service easybox din ţară.

Aproximativ 250 de astfel de puncte sunt în Bucureşti şi Ilfov, restul fiind disponibile în alte judeţe.

Clienţii elefant.ro sunt anunţaţi prin email şi SMS imediat ce comanda plasată ajunge la lockerul easybox selectat. Accesul se realizează pe baza unui cod trimis de companie tot prin SMS. Plata se poate face cu cardul online în momentul plasării comenzii sau la ridicarea comenzii de la easybox, cu cardul sau telefonul mobil.

“Experienţa cumpărătorului din momentul în care accesează prima pagină şi până la final, când intră în posesia produselor preferate, trebuie să fie fără cusur. În ultimii ani, întreaga echipă a lucrat mult la îmbunătăţirea acestei experienţe şi, împreună cu partenerii noştri, reuşim să oferim celor peste două milioane de clienţi servicii tot mai performante şi mai aproape de nevoile lor”, declară Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO