Companii

Platforma de recenzii Undelucram.ro, lansată de Costin Tudor, vrea să ajungă anul viitor la un milion de utilizatori în regiune şi să atragă o finanţare de 1 mil.euro pentru dezvoltare

Platforma de recenzii Undelucram.ro, lansată de Costin...

Autor: Roxana Rosu

09.12.2020, 11:46 192

Platforma Undelucram.ro, lansată în 2011 de Costin Tudor (39 de ani), vrea să ajungă anul viitor la un milion de utilizatori înregistraţi, de la 650.000 în prezent, şi să accelereze dezvoltarea în Grecia, Ungaria şi Cehia, compania urmând să deruleze o nouă rundă de finanţare, estimată la 750.000 euro-1 milion euro.

Anul trecut, fondul GapMinder şi Oana Ciornei, managing partner al companiei de executive search Amrop, au investit 300.000 de euro în Undelucram.ro, suma fiind utilizată pentru internaţionalizarea platformei.

Recent, plaforma s-a lansat şi pe pieţele din Ucraina, Bulgaria şi Polonia.

“Până acum ne-am concentrat pe consolidarea tehnică a platformei, pe oferirea de soluţii de informare pentru candidaţi şi angajaţi şi, de asemenea, pe crearea de soluţii de promovare pentru angajatori. Începând cu 2021, ne dorim să creştem foarte mult atât în România, cât şi la nivel regional, unde deja am testat cu succes pieţele din Grecia şi Ungaria. Ne vom concentra eforturile şi pe operaţiunile din Ucraina, Bulgaria şi Polonia, ţări în care am identificat un potenţial foarte mare. Această strategie ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul de a deveni cel mai important punct de informare despre piaţa muncii din România şi din regiune”, afirmă Costin Tudor, CEO şi fondator al Undelucram.ro.

Conducerea companiei consideră că în regiune este un foarte mare potenţial de creştere datorită numărului mare de angajaţi/posibil angajaţi, dar şi pentru că serviciile Undelucram.ro ar fi noi pe aceste pieţe.

În acest moment, siteul conţine peste 500.000 de recenzii lăsate de utilizatori despre companiile la care lucrează, interviuri de angajare sau oferte salariale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO