Companii

Ce planuri au Costi şi Laura Nicolaescu, noii acţionari ai brandului de cosmetice Dr. Soleil: Vrem să dezvoltăm gama de produse şi să extindem prezenţa în toate ariile de distribuţie, de la farmacii şi magazine tip plafar, la supermarketuri şi HoReCa

Antreprenori locali

Produsele cosmetice sunt comercializate în farmacii, magazine de tip plafar sau reţele specializate, dar şi în marile magazine.

Produsele cosmetice sunt comercializate în farmacii, magazine de tip plafar sau reţele specializate, dar şi în marile magazine.

Autor: Cristina Roşca

05.10.2021, 18:20 435

Compania Vision Trading Grup, controlată de antreprenorii Costi şi Laura Nicolaescu, a cumpărat recent producătorul de cosmetice Dr. Soleil – Produse Cosmetice, lansat în 1991 de o familie de medici români împreună cu un grup de farmacişti francezi.

Compania Vision Trading Grup, în prezent importa­toare de produse de pueri­cultură mică şi de consuma­bile medicale, a cumpărat în 2021 firma Dr. Soleil - Produse Cosmetice, care, după cum îi spune şi numele, reali­zează cosmetice şi bunuri de îngrijire personală.

Vision Trading Grup a fost înfiinţată în anul 1998, avându-l ca unic acţionar pe antreprenorul Costi Nicolaescu. La acea dată, firma avea ca obiect de activitate comercializarea calcula­toarelor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO