Companii

Piraeus cere 2,1 mil.euro pe un siloz în Călăraşi

Piraeus cere 2,1 mil.euro pe un siloz în Călăraşi

Autor: Gabriel Razi

02.10.2013, 00:05 192
Piraeus Bank a scos la vânzare un siloz şi o magazie de materii prime agricole cu o capacitate totală de 42.000 de tone în Dragalina din Calărăşi, preţul cerut de bancă fiind de 2,1 mi­lioane de euro, potrivit unui anunţ public.
 
Silozul a fost deţinut anterior de compania Romagro Cereal, aflată acum în procedură de faliment, şi a ajuns în po­sesia băncii în schimbul unei creanţe. Silozul se află în aceeaşi localitate cu unităţi de stocare cu o capacitate cumulată de 68.200 de tone deţinute de antreprenorul libanez Jihad El Khalil prin companiile Agro Chirnogi şi Maria Trading.
 
„Silozul are acces la calea ferată şi la transportul rutier, se află în imediata apropiere a autostrăzii A2. Mai trebuie făcute investiţii în fabrica de nu­tre­ţu­ri combinate, există clă­direa de cinci niveluri care se pre­tează pentru aşa ceva. Sun­tem deschişi la negocieri în privinţa preţului“, a spus pentru ZF Emanuel Odo­bescu, director în cadrul Piraeus Bank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO