Companii

Piaţa de fuziuni şi achiziţii. Eden spring, cel mai mare furnizor de apă la birou din Europa este interesat de La Fântâna

Piaţa de fuziuni şi achiziţii. Eden spring, cel mai...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

13.12.2019, 09:35 262

Eden Springs, cel mai mare jucător de pe piaţa de apă îmbuteliată în sistem de watercoolere din Europa, este interesat de preluarea La Fântâna, compania care deţine poziţia de lider pe piaţa din România, conform surselor din piaţă.

ZF a scris recent că fondul de investiţii Oresa Ventures tatonează vânzarea La Fântâna, business pe care îl deţine alături de antreprenorul Cristian Amza. Mandatul de vânzare a companiei se află la compania din Big 4 KPMG, potrivit surselor citate.

Reprezentanţii Eden Springs nu au răspuns solicitării ZF despre intenţia de cumpărare a La Fântâna până la închiderea ediţiei. Eden Springs are afaceri anual de peste 400 de milioane de dolari şi este activ pe 18 pieţe, oferind servicii de livrare de apă şi cafea la mai mult de 800.000 de companii şi locuinţe.

Eden Springs face parte din august 2016 din grupul COTT, cu venituri de peste 2,3 miliarde de dolari. Principalii acţionari ai COTT Corporation, companie listată la bursa de la New York, sunt Nitorum Capital LP (7,83%), Levin Easterly Partners LLC (7,43%), Litespeed Management LLC (6,64%). De asemenea, în cadrul companiei mai este acţionar şi JPMorgan Investment Management (3,2%).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO