Companii

Piaţa Cibin din Sibiu este prima din România în care clienţii pot plăti cu cardul la tarabe

Piata Cibin

Piata Cibin

Autor: Roxana Rosu

14.06.2019, 13:47 2149

Asociaţia Administratorilor de Pieţe din România (AAPR), Patria Bank şi Mastercard derulează un proiect prin care încearcă să introducă plata cu cardul şi în pieţe, prima locaţie în care au fost montate POS-uri la tarabe fiind la Sibiu.

„Plata cu cardul, inclusiv la comercianţii din piaţă, trebuie să fie o realitate şi, totodată, o normalitate. Ne bucurăm să putem face acest lucru posibil în piaţa din Sibiu, mai ales că, odată cu introducerea de POS-uri în zone de comercianţi care au fost până acum apanajul numerarului, consumatorii vor avea ocazia de a plăti uşor, rapid şi în siguranţă. Bineînţeles, ne dorim să extindem proiectul de implementare de POS-uri şi către alte pieţe din ţară”, a declarat Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România.

Piaţa Cibin din Sibiu este prima din România unde plata pentru legume şi fructe poate fi făcută şi cu cardul bancar, după ce 30 de tarabe, inclusiv în hala de lactate, au fost dotate cu aparate POS, operaţionale din această dimineaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO