Companii

Peste 300 de oameni lucrează pe şantierul ansamblului Palas Campus din Iaşi, o investiţie de 120 milioane de euro, făcută de Iulian Dascălu. Proiectul Palas Campus, din zona centrală a oraşului Iaşi, va fi finalizat în 2022

Cumulat cu spaţiile existente deja, Palas va ajunge la o suprafaţă de peste 135.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A.

Cumulat cu spaţiile existente deja, Palas va ajunge la o suprafaţă de peste 135.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.09.2020, 00:06 6289

Iulius Group, dezvoltatorul imobiliar deţinut de omul de afaceri Iulian Dascălu, a avansat cu construcţia prioiectului Palas Campus din Iaşi, iar acum se lucrează la structura de rezistenţă a clădirilor de birouri care vor face parte din ansamblu. Investiţia ajunge la 120 de milioane de euro.

„Până în prezent, s-a finalizat execuţia pereţilor mulaţi şi se lucrează la structura de rezistenţă. Sunt implicate pe şantier, la momentul actual, peste 300 de persoane simultan. Cele şase corpuri vor fi interconectate atât la parter, cât şi la primele trei etaje şi vor avea înălţimi diferite, care pot ajunge până la maximum şase etaje”, spun reprezentanţii dezvoltatorului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO