Companii

Peste 1.500 de tineri au trecut prin programul de internship pe care Rompetrol l-a lansat acum 20 de ani

Peste 1.500 de tineri au trecut prin programul de...

Autor: Cristina Roşca

16.12.2020, 00:07 141

Cum se desfăşoară internshipurile în pandemie? Acestea au devenit un mix de online şi offline, dar cu reguli de distanţare şi măsuri de protecţie.

Programul de internship „Pregătit pentru Carieră“, derulat de KMG International (Rom­pe­trol), a continuat şi în 2020, în pofida pandemiei de Covid-19, însă modul de lucru a fost adaptat la noile realităţi. Astfel, cei 55 de studenţi şi proas­păt absolvenţi incluşi în programul de practică me­nit pentru cei care vor să dezvolte o carieră în in­dustria prelucrării produselor petroliere au par­ti­cipat timp de două luni la activităţile com­paniei, multe dintre ele desfăşurându-se online.

„A fost o ediţie atipică a programului de in­tern­ship, dar la fel de intensă şi eficientă pentru ti­nerii care vor să urmeze o carieră în domeniu“, a declarat Nicoleta Mihăiţă, talent acquisition & employer branding manager în cadrul KMG International (Rompetrol).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO