Companii

Perfect Dent din Bucureşti: „Businessul a crescut pentru că ne-am mărit gama de servicii, ne-am mărit spaţiul şi numărul de cabinete“. Clinica de stomatologie Perfect Dent din Capitală a trecut de 2 mil. lei afaceri în 2020, plus 16%

Denisa Zaharia, fondatoarea clincii de stomatologie Perfect Dent din Bucureşti: Cererea a fost mare pe segmentul de aparate dentare de exemplu.

Denisa Zaharia, fondatoarea clincii de stomatologie Perfect Dent din Bucureşti: Cererea a fost mare pe segmentul de aparate dentare de exemplu.

Autor: Georgiana Mihalache

15.06.2021, 18:15 238

După „şocul“ provocat de în­chiderea pieţei de stomatologie pentru două luni în starea de urgenţă în 2020, pacienţii au revenit la dentist, iar afacerile din domeniu au început să recupereze vânzările. Este şi cazul Perfect Dent, o clinică de sto­matologie din Bucureşti care a ajuns la 2,1 mil. lei în 2020, după o creştere de 16%.

„În cazul nostru a fost o creştere şi pentru că ne-am mărit spaţiul cu un an înainte, ne-am mutat într-o locaţie cu un număr de cabinete mai mare. Businessul a crescut pentru că ne-am mărit gama de servicii, locaţia a fost una nouă şi a venit în întâmpinarea acestei pandemii. A venit în sprijinul nostru pentru că am avut un spaţiu mai mare, cabinete mai multe, am putut respecta condiţiile impuse, puteam păstra timpul între pacienţi, aveam două intrări în clinică“, a povestit Denisa Zaharia, fondatoarea Perfect Dent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO