Companii

Per Christian Pedersen, Fondator Hitio Gym: Fitness-ul reprezintă un business de viitor, iar România are mai mult potential de creştere decât Norvegia

Per Christian Pedersen, Fondator Hitio Gym: Fitness-ul...

Autor: Alex Ciutacu

19.10.2017, 11:59 174

Fitness-ul reprezintă un business de viitor pe toate pieţele dar are mai mult potential de creştere în România decât în Norvegia, pentru că doar 4% din populaţie are abonament la un club de fitness. Conceptul este deja testat, piaţa europeană creşte, creşterea va veni din concept noi, precum Hitio, explică Per Christian Pedersen, Fondator şi Co-proprietar, Mudo/Hitio Gym, în cadrul evenimentului Forumul Investitorilor în Franciză.

Conceptul de sală de fitness şi de sală pentru sporturi de compact a fost o idee originală cu care am venit în 2010, care ne-a scos în faţă, care ne-a adus o bază mare de clienţi, pentru că acopeream nevoia pentru orice vârstă, părinţii se pot antrena în acelaşi loc cu copii lor, ceea ce a fost un avantaj foarte mare. Aveam abonamente flexibile, ori sală, ori doar arte marţiale, ori o combinaţie.

La început, am încercat să folosim furnizorii cât mai mult, avem o companie mare care crede în noi, care ne susţine cu băncile pentru a lua echipamentul în sistem de leasing.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO