Companii

PepsiCo, îmbuteliatorul sucurilor Pepsi şi 7UP, a promovat doi români în cadrul grupului

PepsiCo, îmbuteliatorul sucurilor Pepsi şi 7UP, a...

Autor: Florentina Niţu

21.12.2021, 18:00 749

Finalul anului 2021 vine cu două schimbări în management în cadrul PepsiCo, al doilea cel mai mare jucător de pe piaţa băuturilor răcoritoare din România. Mai exact, îmbuteliatorul sucurilor Pepsi şi 7UP, care are în portofoliu şi producătorul de chips-uri Star Foods, i-a promovat pe Claudiu Dorcioman şi Radu Berevoescu în funcţiile de senior manager away from home & traditional trade în cadrul PepsiCo DACH, cu biroul în Germania, respectiv ca organized trade director (snacks & beverages) în România, potrivit reprezentanţilor PepsiCo.

Claudiu Dorcioman a ocupat anterior funcţia de organized trade director în PepsiCo România (snacks & beverages). El lucrează în cadrul grupului de 22 de ani şi a avut rezultate foarte bune în zona comercială, susţin reprezentanţii grupului, având funcţii precum HoReCa & traditional trade manager, sales capability, integration manager şi organized trade manager.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO