Companii

Pazo face primul pas pe piaţa de dezvoltare imobiliară

Lucian Azoiţei

Lucian Azoiţei

Autor: Andreea Neferu

19.10.2015, 00:07 4759
Proprietarii grupului Pazo, specializat în distribuţia de plăci ceramice şi obiecte sanitare, vor să intre în domeniul dez­voltării imobiliare, în contextul unei reveniri a pieţei de profil.

„Oportunităţi sunt multe pe zona de dezvoltare imobiliară, unde în continuare nu sunt suficiente produse corecte pe piaţă şi unde marii jucători nu s-au implicat. Există cerere şi tocmai de aceea intrăm şi pe această piaţă, dezvoltând propriile noastre proiecte prin Forty Management & Investment, un fond de investiţii pe zona imobiliară rezidenţială şi industrială“, afirmă Lucian Azoiţei, unul dintre proprietarii Pazo, alături de Tudor Bădiţescu şi Cosmin Păun.

Primul proiect pe care Forty îl va demara este un imobil cu 42 de apartamente pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Capitală, în apropiere de Banu Manta. Terenul pentru acest proiect rezidenţial, care se va numi Central District Cuza 99 şi se va adresa segmentului mediu de piaţă, a fost deja achizi­ţionat, iar acţionarii companiei speră să înceapă lucrările până la sfârşitul acestui an. Investiţia în imobil se va ridica la circa 6 milioane de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO