Companii

Pasagerii Carpatair vor putea să îşi modifice singuri ruta de zbor sau data de călătorie printr-un serviciu online

Autor: Mirabela Tiron

30.01.2012, 13:28 101

Compania aeriană Carpatair, cu hub-ul la Timişoara, lansează în cadrul platformeide e-commerce un modul nou ce va permite pasagerilor să îşi gestioneze autonom rezervările facute online pe site-ul companiei.

"Dacă până acum orice modificare de dată sau de rută se realiza exclusiv prin intermediul serviciului de Call - Center, prin lansarea modulului My Bookings Manager le oferim clienţilor noştri o mai mare independenţă şi economie de timp", a declarat Paula Ardelean, Vice-Preşedinte Marketing & Vanzari

Noul modul de management al rezervarilor facilitează pe lângă accesul pasagerilor la informaţiile din rezervări şi posibilitatea de a-şi modifica singuri datele de călătorie sau intinerariul. Modificarile sunt realizate în timp real prin intermediul unei interfeţe user friendly.

Pasagerilor care îşi modifică datele de călătorie sau itinerariul li se va emite automat un alt bilet de avion pe noile date solicitate fără a mai fi percepute taxe suplimentare de emitere în afara taxelor de modificare aferente condiţiilor tarifului. My bookings Manager poate fi accesat din pagina de start a website-ului Carpatair atât de către pasagerii care deţin un cont cât şi de către cei care doresc să îşi modifice rezervarea dar nu şi-au creat un profil de utilizator.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO