Companii

Parteneriat public-privat pe servicii de telemedicină: Telios Care va furniza consultanţii la distanţă pentru persoanele cu dizabilităţi aflate în evidenţa primăriei Borşa

Parteneriat public-privat pe servicii de telemedicină:...

Autor: Roxana Rosu

04.08.2021, 09:27 131

Telios Care, furnizor de servicii de telemedicină, a semnat un contract cu Primăria Borşa, Maramureş, şi va oferi, începând cu această lună, servicii medicale la distanţă pentru persoanele cu dizabilităţi şi pentru însoţitorii acestora.

Este pentru prima oară când o instituţie publică din România contractează astfel de servicii, se arată întrâun comunicat al firmei.

„Primăria Borşa a început un program ambiţios de informatizare a instituţiei şi, astfel, pentru Telios Care a fost uşor să se facă înţeleasă în legătură cu avantajele pe care le oferă aceste tipuri de servicii şi cu faptul că viitorul va cuprinde şi acest domeniu al asistenţei medicale, telemedicina. Un prim pas este aplicarea acestor servicii celor mai văduvite categorii de persoane, cele asistate social, a persoanelor cu dizabilităţi”, spune Adrian Danciu, Director Medical Telios Care.

Parteneriatul vizează furnizarea de servicii medicale prin telemedicină unui număr de aproximativ 240 de persoane cu dizabilităţi, precum şi însoţitorilor acestora şi reprezintă primul pas din cadrul unei colaborări mai ample ce vizează şi alte categorii de populaţie.

„Pe viitor, dorim să dezvoltăm, în cadrul acestui parteneriat, o nouă modalitate de acordare a serviciilor de sănătate bazate pe telemedicină, de data aceasta, destinată elevilor şi preşcolarilor din unităţile noastre de învăţământ”, spune Sorin Ion Timiş, primarul oraşului Borşa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO