Companii

Paralela 45 investeste in hoteluri si imobile

13.12.2004, 00:00 22

Agentia de turism Paralela 45 isi va dezvolta activitatea pe piata hoteliera si imobiliara prin deschiderea unui hotel in statiunea Predeal, precum si a unor complexe de apartamente in Neptun si Predeal, valoarea totala a acestor proiecte fiind de 3,2 milioane euro.
"La 20 decembrie, vom inaugura hotelul Atelier din Predeal, clasificat la trei stele, investitia fiind de circa 800.000 euro. Unitatea e situata la baza partiei Clabucet si are 18 camere, restaurant si centru de inchiriere pentru materiale sportive", a declarat presedintele agentiei, Alin Burcea.
Celealte doua proiecte imobiliare au o valoare totala de 2,4 milioane euro si vizeaza constructia unor complexuri de apartamente, pentru vanzare si inchiriere. Blocul de pe litoral va fi terminat in luna mai, in urma unei investitii de circa 400.000 euro.
"La complexul din Predeal am inceput lucrarile si am ridicat un etaj, valoarea acestei investitii fiind de aproximativ doua milioane euro", a adaugat Burcea.
Potrivit reprezentantului agentiei, urmatoarea etapa de dezvoltare va viza construirea unui hotel de patru stele in Bucuresti, proiect evaluat la patru milioane de euro. Lucrarile vor incepe in 2006 si se vor derula in doua etape, in total urmind sa fie amenajate 80 de camere.
Paralela 45 mizeaza in acest an pe o cifra de afaceri de zece milioane euro.
In ceea ce priveste activitatea agentiei de turism, Burcea preconizeaza pentru acest an o cifra de afaceri in crestere cu 25-30% fata de anul trecut, pana la 10 mil.euro
Paralela 45 si-a mai deschis o agentie la Targu Mures, una la Galati, iar in urmatoarea perioada urmeaza sa deschida agentii si la Brasov si Mangalia.
Compania a mai cumparat anul acesta un nou sediu in Bucuresti in valoare de 200.000 de euro, destinat activitatii de incoming (sosiri de turisti straini) si business travel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO