Companii

Pandemia îşi arată efectele. Reţeaua de librării Diverta, controlată de Octavian Radu, ajunge a doua oară la insolvenţă. „Diverta va trăi, ori cu susţinere financiară din partea mea, ori cu un nou proprietar“

Octavian Radu

Octavian Radu

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.06.2021, 00:08 685

♦ Octavian Radu a avut discuţii cu mai mulţi potenţiali cumpărători, pe care nu a dorit însă să-i nominalizeze ♦ „Viitorul Diverta depinde de reacţia furnizorilor. Voi face tot posibilul să păstrez brandul şi afacerea şi voi veni cu bani noi s-o salvez“, spune antreprenorul Octavian Radu.

Lanţul de librării Diverta, controlat de Octavian Radu, a înaintat cererea de intrare în insolvenţă, după ce a acumulat datorii şi a înregistrat pierderi din cauza perioadei în care magazinele au fost închise, ca efect al pandemiei.

„Am rămas fără lichidităţi. Anul trecut, în perioada în care am fost închişi, am pierdut 1,3 mil. euro. Acum ne-am mai revenit, dar nu suficient cât să putem evita insolvenţa. Datoriile sunt prea mari, ajung la 6 mil. euro, către furnizorii de cărţi, de papetărie şi către malluri. Către bănci nu avem datorii“, spune Octavian Radu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO