Companii

Pandemia a amânat deschiderea unor hoteluri mari: Ibis de la Politehnica şi Mercure Galaţi încearcă să se deschidă în 2021

Pandemia a amânat deschiderea unor hoteluri mari: Ibis...

Autor: Miruna Diaconu

01.02.2021, 07:25 344

Două mari deschideri anunţate pentru 2020 au fost amânate pentru anul acesta, iar principalul motiv a fost reprezentat de pandemie. Ibis Bucharest Politehnica şi Mercure Galaţi ar fi trebuit să se deschidă în a doua parte a anului trecut, dar efectele pandemiei şi restricţiile ce au urmat au schimbat însă planul iniţial de deschidere a celor două unităţi de cazare.

Unul dintre hotelurile anunţate că se vor deschide anul trecut a fost Hotelul ibis Bucharest Politehnica, dar pandemia a amânat planurile iniţiale. Hotelul ibis de la Politehnica este dezvoltat de Ionuţ Cosmin Fleancu şi Dan George Dobre, doi români care deţin împreună compania Novum Business Services. Hotelul urma să se deschidă în trimestrul al patrulea din 2020, fiind una dintre cele şapte deschideri ale Accor în România din 2020. Hotelul va avea 160 de camere, facilităţi de conferinţe, restaurant, bar şi parcare proprie.

Mercure Galaţi Centrum, deţinut de Traian Sandu, proprietarul grupului Galtour - Dunărea Galaţi, este cel de-al doilea hotel care ar fi trebuit să se deschidă anul trecut, dar din cauza pandemiei deschiderea a fost amânată pentru anul acesta.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO