Companii

Pambuccian: Călin Tatomir îşi va lua înapoi compania de consultanţă

Autor: Magraon Andreea

20.10.2010, 15:29 339

Varujan Pambuccian, acţionar majoritar al cabinetului deconsultanţă IT CCT Consultants, susţine că îi va preda acţiunilelui Călin Tatomir, cel care a fondat firma în 2002, după ce acestadin urmă a anunţat că va părăsi funcţia de director general alMicrosoft România. "Suntem oameni normali. Dacă am făcut oînţelegere o respectăm. Mi se pare normal să-i dau înapoi acţiunilelui Călin Tatomir înapoi, acum că a plecat de la Microsoft", adeclarat Pambuccian pentru ZF.

Pambuccian, membru în comisia IT&C a Camerei Deputaţilor, apreluat acţiunile cabinetului de consultanţă în urmă cu doi ani dela Călin Tatomir, după ce acesta a fost numit CEO al Microsoft.Potrivit contractului semnat între cei doi, cedarea acţiunilor afost valabilă doar pe durata mandatului lui Tatomir la Microsoft,el urmând să redevină acţionarul unic al companiei imediat ce elîşi va încheia contractul cu compania americană.

"Înţelegerea nu a fost una comercială, cu una bazată peîncredere.A fost un ajutor prietenesc să-i ţin acţiunile cât a fostla Microsoft", a mai spus el, fără a preciza o dată pentru"predarea" acţiunilor.

Călin Tatomir a declarat pentru Ziarul Financiar că va preluaacţiunile cabinetului dar nu va reveni la conducerea lui, ci vaînfiinţa o altă companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO