Companii

Pambac si-a luat consultant in vanzari: Roland Berger

11.03.2005, 00:00 46


Pambac Bacau, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de morarit si panificatie, isi dezvolta compartimentele de vanzari, marketing si distributie cu ajutorul firmei de consultanta Roland Berger Strategy Consultants.


"Am colaborat cu Roland Berger pentru remodelarea sistemului nostru de vanzari si distributie si pentru elaborarea strategiei de marketing pentru principalele noastre produse", spune Alin Giurea, director general al Pambac.


Pambac a incheiat etapele de analiza, diagnostic si de definire a conceptului strategic din cadrul proiectului de consultanta pe probleme de vanzari, distributie si marketing desfasurat impreuna cu Roland Berger Strategy Consultants pe parcursul ultimelor luni.


Pambac si-a intarit echipa manageriala la nivelul departamentului comercial, prin angajarea unor noi directori de vanzari cu experienta in vanzari FMCG. "Suntem convinsi ca noua abordare de vanzari si marketing, odata implementata, va sprijini sistemul de distributie al Pambac cu rezultate concrete in nivelul vanzarilor viitoare", a declarat Anca Ioan, managing partner Romania al Roland Berger Strategy Consultants.


Pambac estima pentru anul 2004 o cifra de afaceri de 35 mil. euro, in crestere cu aproape 50% fata de anul precedent, in ciuda unei scaderi a consumului de paine si paste fainoase la nivelul intregii tari.


Pambac a finalizat, anul trecut, o investitie de peste 7 mil. euro intr-o moara de grau cu cea mai mare capacitate de productie din tara, respectiv 800 tone/ zi.


Roland Berger Strategy Consultants este una dintre cele mai mari firme de consultanta pe probleme de management strategic din lume si una dintre cele mai active pe piata romaneasca dintre jucatorii de top la nivel mondial din acest domeniu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO