Companii

Pălăria Dădârlat, un business de familie pornit în Mărginimea Sibiului acum mai bine de un secol, are ambiţii de extindere peste hotare. În ultimii ani, investiţiile s-au ridicat la circa 150.000 de euro. Preţurile variază în funcţie de material, modul de prelucrare şi stil, iar ele pornesc de la 150 lei şi pot ajunge la 600 lei

Cifra de afaceri a ajuns anul trecut la 250.000 euro, iar previziunile sunt că aceasta se va menţine la acelaşi nivel şi in 2021.

Cifra de afaceri a ajuns anul trecut la 250.000 euro, iar previziunile sunt că aceasta se va menţine la acelaşi nivel şi in 2021.

Autor: Alexandra Matei

14.12.2021, 16:45 327

♦ Pălăriile Dădârlat sunt prelucrate din lână sau fetru de iepure.

Pălăria Dădârlat este un business de familie, pornit în Mărginimea Sibiului acum mai bine de un secol şi odată cu el a luat naştere şi prima fabrică românească de pălării. Astăzi, afacerea se află la cea de-a patra generaţie, iar planurile de dezvoltare vizează extinderea capacităţii de producţie şi atingerea unor noi pieţe din Europa.

Mădălina Dădârlat, director general în cadrul businessului Pălăria Dădârlat, susţine că, în ultimii ani, investiţiile s-au ridicat la circa 150.000 de euro, însă apogeul ar putea fi atins în cursul anului viitor, când se va finaliza un nou sediu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO