Companii

(P) Saltelele Auping | Structură interioară perfectă pentru ventilare optimă

(P) Saltelele Auping | Structură interioară perfectă...

Autor: Publicitate

04.12.2020, 10:17 231

În tulburările de somn, una dintre cele mai frecvente probleme o reprezintă sistemul de ventilare a aerului din interiorul saltelei pe care dormim. Saltelele Auping sunt concepute pentru a crea confort maxim pe toată durata somnului. Sistemul de aerisire al acestor saltele este unul extrem de elaborat şi personalizat pe nevoile anatomice.

 

SISTEMUL DE AERISIRE AL SALTELELOR AUPING

Saltelele Auping beneficiază de mai multe componente ce formează un sistem de ventilare a aerului pentru a menţine confortul şi sănătatea ta la standardele cele mai înalte.

Una dintre componentele principale ale acestei modalităţi de aerisire a saltelelor Auping este reprezentată de arcuri îmbrăcate individual în materiale de înaltă calitate. În funcţie de tipurile de arcuri folosite în fabricarea saltelelor Auping, este stabilit gradul de duritate al acestora (mai moi sau mai tari) în funcţie de necesităţile tale.

Fiecare tip de saltea este adaptabil la nevoile şi dorinţele tale.

În funcţie de nevoile anatomice personale, la Auping îţi putem oferi posibilitatea de a alege în ce zone de pe saltea să fie create puncte de confort maxim.

Stratul superior, cel mai apropiat de pielea ta, este format dintr-un latex special (cel natural se combină în diferite procente cu cel sintetic) şi cu cât acesta are un grad de perforare mai mare cu atât ventilarea este mai bună.

De asemenea, acest strat este unul rezistent, dar cu o textură moale, menit să oferă un plus de confort.

În cazul în care eşti alergic la latex, nu este nicio problemă, la Auping ne asigurăm ca tu să dormi liniştit şi în siguranţă, aşa că vom înlocui statul de latex cu o spumă specială, numită Visco Activ, anti-alergică.

Stratul inferior al saltelei este realizat din fetru, cu o structură foarte lejeră pentru o ventilaţie optimă. În plus, pâsla acţionează ca o bandă de velcro.

Aceasta împreună cu clema pentru saltea Auping oferă o conexiune perfectă cu baza din plasă, astfel că salteaua rămâne foarte bine fixată.

DE CE SĂ ALEGI SALTELELE AUPING?

Datorită sistemului unic AVS® dezvoltat de Auping, vei beneficia în fiecare zi de senzaţia unui pat “fresh”.

În plus, acest tip de saltele pot fi personalizate în funcţie de dorinţele şi nevoile tale. Poţi face asta chiar tu, accesând configuratorul Auping. Dacă, însă, eşti nesigur, reprezentanţii Auping sunt mai mult decât încântaţi să te consilieze pe parcursul întregului proces de selecţie.

Punctul forte al acestui sistem de ventilare a aerului în interiorul şi suport activ al saltelelor Auping este datorat materialelor utilizate pe toată suprafaţa patului - de la baza ochiurilor de plasă până la plapumă - totul funcţionează perfect, pentru a-ţi oferi cel mai înalt nivel de confort în timpul somnului.

Baza de plasă are o structură deschisă garantând astfel alimentarea cu aer curat şi proaspăt. În plus, cele 10.000 de puncte de susţinere asigură distribuirea uniformă a greutăţii pe întreaga saltea.

Saltelele Auping au multiple zone de confort care îţi asigură, atât sprijinul ideal în momentul în care te întinzi, cât şi senzaţia de relaxare totală.

Unul dintre cele mai utilizate materiale în realizarea acestor saltele este ţesătura tricotată 3D, care îţi conferă şi mai multă ventilaţie în timpul somnului.

CE ESTE CONFORTUL AUPING?

Calitatea somnului creşte semnificativ atunci când corpul tău îşi menţine temperatura corectă. Unii oameni se încălzesc rapid, în timp ce alţii sunt mai friguroşi.

Indiferent de anotimp saltelele Auping sunt concepute pentru un confort anatomic maxim.

Este minunat când salteaua ta se potriveşte nevoilor tale personale, motiv pentru care îţi punem la dispoziţie posibilitatea de a-ţi alege inclusiv o husă care să amplifice temperatura potrivită organismului tău.

ÎNVELIŞUL SALTELELOR AUPING

Atenţia la detalii ne caracterizează, aşadar alegerea materialelor potrivite pentru executarea saltelelor Auping este una extrem de riguroasă.

Materialele naturale sunt cele care au întâietate. Lâna şi bumbacul sunt principalele componente ale învelişurilor şi huselor Auping.

Acest tip de materiale contribuie la rândul lor la o ventilare corespunzătoare a aerului prin saltea.

De asemenea, materialele naturale împreună cu ventilaţia optimă te protejează împotriva apariţiei unor reacţii alergice.

SALTEAUA DE TOP AUPING KIRUNA

Auping Kiruna este modelul de top al brand-ului nostru.

Saltele Auping Kiruna se utilizaează în combinaţie cu un topper Kiruna pentru un confort optim. Auping Kiruna are 7 zone de confort şi 2 tipuri de arcuri pentru un suport perfect.

Acesta este modelul cu sistemul de ventilare cel mai avansat şi cu gradul cel mai ridicat de confort şi susţinere.

Aşadar, când optezi pentru Auping, optezi şi pentru perfecţiunea suportului de ventilaţie al sistemului Auping AVS®.

Saltelele Auping îmbină armonios toate criteriile de confort, suport, fiabilitate, sustenabilitate şi eleganţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO