Companii

(P) AGRINVEST CREDIT IFN, UN NOU PARTENER FINANCIAR PENTRU FERMIERII ROMANI

(P) AGRINVEST CREDIT IFN, UN NOU PARTENER FINANCIAR...

Autor: Publicitate

03.03.2021, 08:00 790

Agrinvest Credit IFN face parte din grupul Agrinvest, jucator de top in sectorul agricol, cu capital 100% romanesc.

In mai putin de un an de activitate, Agrinvest Credit IFN SA si-a atins obiectivele stabilite pentru anul 2020 si a acordat fermierilor romani credite de peste 10 milioane Euro. Tinta stabilita pentru anul 2021 vizeaza o crestere de min. 70% a creditelor acordate, precum si cresterea exponentiala a numarului de clienti finantati.

“Ne sustinem partenerii fermieri atat prin intermendiul finantarilor pe termen scurt, atat de necesare in ciclul de productie a cerealelor, precum si prin intermediul finantarii investitiilor in echipamente agricole, sisteme de irigatii, ferme vegetale sau zootehnice si teren agricol.

Produsele pe care le oferim sunt destinate mai ales fermierilor mici si medii, care au acces limitat la finantarile bancare clasice. Pe langa documentatia de credit simpla, un alt avantaj competitiv este si fluxul de creditare special conceput astfel incat sa asigure un raspuns rapid la solicitarea de finantare. In plus, modalitatea de rambursare a creditelor se stabileste impreuna cu fermierul, existand maxim 2 rate anuale, corelate cu momenul recoltelor de toamna, respectiv primavara.”, spune Andra Parvan, Director General al Agrinvest Credit IFN, cu experienta de peste 15 ani in finantarea companiilor mici si medii in banci de prim rang precum ING Bank sau BRD Groupe Societe Generale.

Grupul Agrinvest are afaceri anuale de 55 milioane Euro si peste 200 de salariati. Grupul are activitati integrate de distribuţie inputuri pentru fermieri, comerţ cu cereale, dispunand pentru aceasta activitate de capacitati de depozitare de peste 250.000 de tone, precum si producţie agricola pe o suprafata de peste 6.500 ha.

In prezent, grupul Agrinvest, ofera un sistem complet de produse si servicii, plecand de la consultanta tehnica si pana la livrarile de samanta, pesticide, ingrasaminte, finantare si achizitia cerealelor.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO