Companii

(P) A început Black Friday pe Vivre.ro

(P) A început Black Friday pe Vivre.ro

Autor: Publicitate

14.11.2019, 08:00 973

Vivre, principalul retailer online de mobilier şi decoraţiuni din România şi Europa de Est, anunţă un weekend cu reduceri de până la 90% la toate categoriile de produse.

Oferta de Black Friday este disponibilă chiar acum pe site şi se aplică la toate categoriile de produse: de la mobilier şi covoare, până la textile şi lifestyle.

“În cadrul campaniei, zeci de mii de produse sunt disponibile la preţuri promoţionale: canapele de la 599 lei, decoraţiuni de la 39 lei, accesorii de bucătărie de la 40 lei, corpuri de iluminat de la 69 lei, covoare de la 99 lei, lenjerii de pat din bumbac de la 49 lei, cosmetice de la 39 lei şi seturi de baie de la 69 lei”, a declarat Andrei Stănescu, Chief Commercial Officer Vivre.

Retailerul estimează un total de comenzi în valoare de peste 5 milioane de euro, cu 60% mai mari faţă de anul trecut, mulţumită suplimentării stocului de produse cu 30% comparativ cu 2018 şi ajungând la un total de 10 milioane de euro.

Vivre a încheiat parteneriate strategice cu peste 19 companii internaţionale de curierat şi astfel preconizează că majoritatea comenzilor va ajunge la destinatari începând chiar cu săptămânile de după Black Friday, în funcţie de ţara de provenienţă a produselor.

Evenimentul se desfăşoară simultan în toate cele 9 ţări în care Vivre este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croaţia, Polonia şi Grecia şi se va încheia luni, 18 noiembrie, ora 12.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO