LIVE: VIDEOCONFERINŢA ZF - ECONOMIA VERDE. ORAŞE VERZI: Drumul spre oraşe verzi: spaţii verzi şi transport nepoluant
Companii

Oyl Company Holding, constructor de drumuri din Slobozia: Am dublat cifra de afaceri în 2019 şi sperăm cel puţin să menţinem acest trend. Investiţiile au dus la majorarea capacităţilor de lucru şi de producţie, dar şi a numărului de angajaţi, fiind recrutaţi noi operatori, tehnicieni şi ingineri de specialitate

Antreprenori locali

Oyl Company Holding, o companie ialomiţeană din domeniul construcţiilor de drumuri, deţinută de Corneliu Dragomir, aproape şi-a dublat afacerile în 2019, ca urmare a investiţiilor făcute pe parcursul ultimului an, astfel că businessul a ajuns la 148 de milioane de lei.

„Din anul 2019 până în prezent, am investit considerabil în reînnoirea parcului auto: mijloace de transport de mare capa­citate, utilaje terasiere, uti­laje de generaţie nouă pen­tru lucrări de asfaltări şi tehno­logie de lu­cru mo­dernă, precum şi labo­ratoare de gradul II, echi­pamente de măsurare şi topo­metrie necesare veri­fi­cării calităţii pentru lu­cră­rile de infra­struc­tură“, spu­ne Corneliu Dra­gomir.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.