Companii

Oyl Company, o firmă de construcţii din Ialomiţa, deţinută de familia Dragomir, a ajuns de la 71 la 48 de angajaţi după ce a intrat în insolvenţă. Oyl Company a avut în 2019 o cifră de afaceri de 29 mil. lei, în scădere cu 15% comparativ cu anul precedent

Oyl Company, o firmă de construcţii din Ialomiţa,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.02.2021, 18:30 322

Oyl Company, o firmă de construcţii din judeţul Ialomiţa, a renunţat la activitatea de construcţii şi a rămas cu alte divizii active, după ce a intrat în insolvenţă şi a fost nevoită să se redreseze.

Compania este deţinută de doi asociaţi – Nicoleta Dragomir, cu un pachet de 51% din acţiuni, şi Ion Dragomir (49%), potrivit datelor de pe platforma Confidas. Administrator special al companiei a fost desemnat Ionel Simoiu, potrivit planului de reorganizare disponibil pe site-ul casei de insolvenţă GMC.

„Societatea are în prezent costuri fixe de funcţionare (utilităţi, personal angajat, impozite, taxe locale), cheltuieli ce pot fi amortizate numai prin obţinerea de venituri din exploatarea obiectelor de activitate autorizate. În ipoteza unui scenariu nefericit al intrării în faliment, toate aceste cheltuieli ar urma să fie plătite prioritar din valoarea bunurilor vândute“, se arată în planul de reorganizare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO