Companii

OSCAR Downstream, cea mai mare companie petrolieră independentă, cu afaceri de 2 mld. lei în 2020, controlată de Alin Niculae, unul dintre cei mai discreţi oameni de afaceri: În ultimii cinci ani am investit 50 mil. euro. Pe termen lung vrem să ne extindem

Compania are 80 de staţii de alimentare pe principalele rute comerciale.

Compania are 80 de staţii de alimentare pe principalele rute comerciale.

Autor: Roxana Petrescu

28.06.2021, 08:30 794

În 20 de ani de la lansare, OSCAR Downstream a devenit cel mai mare jucător independent din piaţa petrolieră locală, planul firmei controlate de omul de afaceri Alin Niculae fiind de a se extinde.

„Am investit continuu în ultimii ani pentru dezvoltarea şi creşterea unei echipe solide, consolidarea experienţei acumulate şi creionarea unei infrastructuri de viitor“, spune Alin Niculae, omul din spatele OSCAR Downstream. Potrivit datelor furnizate, în ultimii cinci ani investiţiile în dezvoltarea OSCAR Downstream s-au ridicat la 50 de milioane de euro, firma având în prezent peste 450 de angajaţi.

Compania a terminat anul trecut cu un business de circa 2 miliarde de lei, în scădere faţă de afacerile de 2,9 miliarde de lei din 2019. În ciuda acestei evoluţii, reprezentanţii OSCAR Downstream spuneau recent că anul trecut a fost foarte bun pentru companie, mai ales datorită creşterii profitabilităţii. Potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor, firma a încheiat anul 2020, unul dintre cei mai dificili pentru industria mobilităţii, cu un profit net de 155 de milioane de lei, de 3,4 ori mai mare decât cel din 2019. În prezent, compania are peste 5.000 de parteneri de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO