Companii

Operatorul american de call-centere Sykes caută 125 de oameni pentru birourile locale. Compania are peste 1.500 de angajaţi în România, iar din aprilie a preluat un serviciu externalizat de Samsung, unul dintre principalii parteneri

Operatorul american de call-centere Sykes caută 125 de...

Autor: Laurentiu Cotu

27.08.2019, 07:25 1050
Furnizorul de soluţii de management şi servicii BPO Sykes Enterprises Eastern Europe, parte a grupului american Sykes, recrutează în prezent 125 de funcţionari informaţii clienţi pentru birourile din Cluj-Napoca (80), Braşov (30), Oradea (10) şi Sibiu (5), potrivit infor­maţiilor de pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Cluj.

Compania a realizat în 2018 o cifră de afaceri de 138,4 mil. lei (29,8 mil. euro), mai mult cu 20% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor Publice. Sykes Enterprises Eastern Europe a realizat anul trecut un profit net de aproximativ 13 mil. lei.

Samsung a lansat în luna aprilie a acestui an un serviciu de asistenţă şi suport nonstop pentru clienţii de pe piaţa locală care au smartphone-uri şi gadgeturi purtabile ale companiei, furnizarea serviciului fiind externalizată către compania Sykes Enterprises.

Un angajat într-un departament de call-center, care oferă servicii doar în limba romană, poate cŒştiga un salariu de până la 2.000 de lei, însă venitul poate varia dacă candidatul cunoaşte şi o limbă străină rară, precum olandeza sau daneza, depăşind şi 1.000 de euro pe lună.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO