LIVE: Afaceri de la zero. Irina Roşu a pornit un business cu turtă dulce şi prăjituri după o investiţie de 20.000 euro
Companii

One United şi Le Manoir au cumpărat cu 2,35 milioane de euro un butic hotel de lux în Buzău pe care-l vor închiria integral cu 5.000 de euro pe zi

Le Manoir, un grup cu afaceri în gastro­no­mie fină, deţinut de antreprenorul Cristian Preotu, şi dezvoltatorul imo­biliar One United, fon­dat de Victor Căpi­ta­nu şi Andrei Diaconescu, au cum­părat cu 2,35 mil. euro pro­prietatea Carpathian Lodge Măgura, din jude­ţul Buzău.

Vânzătorul acestui bu­tic hotel de lux este un an­treprenor străin care nu mai locuieşte în România.

Noii proprietari ur­mează să realizeze inves­tiţii de circa un milion de euro în reno­vare şi amenajare, pentru ca apoi proprietatea să fie gata să pri­mească oaspeţi. Le Ma­noir, care deţine mai multe restaurante şi ma­ga­zine de gastronomie fină, va opera busi­nessul din judeţul Buzău.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.