Companii

Omul de afaceri Omer Susli a cumpărat Vitantis Shopping Center de la fondul de investiţii Revetas Capital

Omul de afaceri Omer Susli a cumpărat Vitantis Shopping...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.01.2022, 00:07 7918

Omul de afaceri Omer Susli, care deţine reţeaua de ma­ga­zine cu decoraţiuni Homelux, a cumpărat comple­xul comercial Vitantis Shopping Center de la fondul de investiţii Revetas Capital Advisors. Tranzacţia a avut loc prin intermediul Praktiker Real Estate România, compania lui Susli, care a deţinut în trecut magazinele de bricolaj Praktiker, vândute ulterior către britanicii de la Kingfisher, proprietarii reţelei Brico Dépôt.

Vitantis Shopping Center se află pe şoseaua Vitan-Bârzeşti din Bucureşti şi are o suprafaţă de aproximativ 50.000 de metri pătraţi, proiectul fiind dezvoltat pe un teren de 80.000 de metri pătraţi. Printre chiriaşii Vitantis, se numără Brico Dépôt, La Cocoş, Casa Rusu, Homefit, Proges, Arenele LaserMaxx.

„Deşi contextul socioeconomic la nivel mondial nu este tocmai favorabil, continuăm investiţiile şi contribuim la dezvoltarea economiei în România“, spune Omer Susli, care nu a precizat valoarea tranzacţiei.

Proiectul Vitantis Shopping Center, de lângă târgul de maşini Vitan, era deţinut de fondul de investiţii Revetas Capital Advisors, care îl cumpărase în 2014 de la Equest Balkan Properties într-o tranzacţie de 26 de milioane de euro. Centrul fusese inaugurat în septembrie 2008.

Revetas Capital este şi proprietarul complexului ho­telier Radisson din Bucureşti, pe care l-a cumpărat în 2017 alături de un alt fond de investiţii - Cerberus Capital Management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO