Companii

Omul de afaceri Omer Susli a cumpărat complexul comercial Vitantis din Bucureşti, cu chiriaşi precum Brico Depot, La Cocoş şi Casa Rusu

Printre chiriaşii Vitantis se numără Brico Depot, La Cocoş, Casa Rusu, Homefit, Proges, Arenele LaserMaxx.

Printre chiriaşii Vitantis se numără Brico Depot, La Cocoş, Casa Rusu, Homefit, Proges, Arenele LaserMaxx.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.01.2022, 16:15 326

♦ Vitantis Shopping Center se află pe şoseaua Vitan-Bârzeşti din Bucureşti şi are o suprafaţă de aproximativ 50.000 de metri pătraţi, proiectul fiind dezvoltat pe un teren de 80.000 de metri pătraţi ♦ Proiectul Vitantis Shopping Center, de lângă târgul de maşini Vitan, era deţinut de fondul de investiţii Revetas Capital Advisors.

Omul de afaceri Omer Susli, care deţine reţeaua de magazine cu decoraţiuni Homelux, a cumpărat complexul comercial Vitantis Shopping Center de la fondul de investiţii Revetas Capital Advisors. Tranzacţia a avut loc prin intermediul Praktiker Real Estate România, com­pania lui Susli, care a deţinut în trecut magazinele de bricolaj Praktiker, vândute ulterior către britanicii de la Kingfisher, proprietarii reţelei Brico Depot.

Vitantis Shopping Center se află pe şoseaua Vitan-Bârzeşti din Bucureşti şi are o suprafaţă de apro­xi­mativ 50.000 de metri pătraţi, pro­iectul fiind dez­voltat pe un teren de 80.000 de metri pătraţi. Printre chiriaşii Vitantis se numără Brico Depot, La Cocoş, Casa Rusu, Homefit, Proges, Arenele LaserMaxx.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO