Companii

Omul de afaceri Omer Susli, proprietarul magazinelor cu decoraţiuni interioare Homelux, a cumpărat patru clădiri în Bârlad, Tulcea şi Drobeta Turnu Severin de la fondul american de investiţii Portico Investments

Omul de afaceri Omer Susli, proprietarul magazinelor cu...

Autor: Roxana Rosu

23.12.2020, 11:01 941

Omul de afaceri Omer Susli, proprietarul magazinelor cu decoraţiuni interioare Homelux, îşi completează lista de proprietăţi imobiliare cu patru clădiri aflate în Bârlad (2 clădiri), Tulcea şi Drobeta Turnu Severin, cumpărate în decembrie de la fondul de investiţii american Portico Investments România.

Achiziţia a fost realizată prin intermediul Eldesblue SRL, una dintre companiile deţinute de Omer Susli, om de afaceri de origine turcă, prezent în România de peste 30 de ani.

Cele patru clădiri, aflate pe o suprafaţă de teren de 27.399 mp, sunt închiriate de retailer din zona bunurilor de larg consum, petrol şi gaze.

În Bârlad, clădirile sunt ocupate de retailerul Lidl şi de o staţie de carburanţi, deţinută de compania MOL. În Tulcea, omul de afaceri a achiziţionat un centru comercial, iar în Drobeta Turnu Severin, clădirea Fortuna Severin .

„ Tocmai pentru că a fost un an dificil, e important ca investiţiile să continue şi încurajez toţi oamenii de afaceri din România să gândească la fel. Doar prin investiţii şi prin crearea de noi locuri de muncă, putem evita o eventuală criză economică în România”, declară Omer Susli.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO