Companii

Olandezul Chris Groninger a plecat de la conducerea şantierului naval Damen Mangalia în plin proces de restructurare. Damen urmează să disponibilizeze 228 de angajaţi. „Acest proces de restructurare ne dă posibilitatea de revenire şi adaptare la situaţia actuală de pe piaţă“

Peter Zoeteman, noul şef al Damen Mangalia

Peter Zoeteman, noul şef al Damen Mangalia

Autor: Mirabela Tiron

16.09.2021, 12:26 508

Olandezul Chris Groninger, care se afla la cârma şantierului naval din iulie 2018, a plecat de la conducerea Damen Mangalia pe motive personale, în locul lui fiind adus un alt executiv din Olanda pe  mandat de interimar.

Peter Zoeteman, absolvent de Academia Nautică din Rotterdam, este interimar până la finalizarea mandatului, respectiv noiembrie 2022. El a lucrat ca inginer maritim în construcţia de platforme offshore şi de instalare de conducte iar ulterior ca manager în această industrie.

Plecarea olandezului Groninger, un manager care a condus timp de patru ani un şantier naval al Damen din Vietnam şi care a lucrat anterior la KPMG, are loc la scurt timp după ce a fost votată în iulie anul acesta reorganizarea Damen Mangalia şi disponibilizarea a 228 de angajaţi, decizie ce a dus la tensiuni şi proteste din partea salariaţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO