Companii

Olandezii de la DN Agrar Apold au 2.700 de vaci de lapte şi sunt cel mai mare crescător din România. Cifra de afaceri a companiei este de 32 de milioane de lei, cu un profit de 1,2 milioane de lei

Olandezii de la DN Agrar Apold au 2.700 de vaci de lapte...

Autor: Roana Rotaru

21.06.2017, 00:07 1634

DN Agrar Apold din localitatea Gâr­bova, judeţul Alba, o companie cu acţionariar olandez parte a grupului DN Agrar, este cel mai mare crescător de vaci de lapte din Ro­mânia, potrivit unui cla­sa­ment realizat de Oficiul Naţional al Regis­trului Comerţului, după cifra de afaceri realizată în anul 2016.

Grupul DN Agrar deţine mai multe companii în Ro­mânia (peste 20 potrivit site-ului propriu) cu acti­vităţi în producţia agri­colă vegetală, zoo­tehnie şi, mai nou, turism, grupul deţinâd şi o pensiune.

„La DN Agrar Apold avem 2.700 de vaci de lapte care dau în medie 29 de litri de lapte pe zi. Compania noastră face parte dintr-un concern olandez care mai deţine pe piaţa locală şi Lacto Agrar tot cu activităţi în creşterea bonvinelor de lapte“, a declarat pentru ZF Florin Ardelean, managerul de fermă al DN Agrar Apold.

DN Agrar Apold a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 32,2 mi­lioane de lei (peste 7 mil. euro), în creştere cu 6% faţă de anul precedent, înre­gistrând un profit net de circa 1,2 mi­lioane de lei, rezultate obţinute cu aju­torul a 41 de salariaţi, potrivit datelor publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO