Companii

Un olandez a devenit cel mai nou producător de petrol din România: Avem nevoie de geologi şi de ingineri. România este o piaţă pe care noi o analizăm de ceva timp, dar ne-am uitat mereu cu răb­dare. Odată luată decizia, este o hotă­râ­re luată pe termen lung. Suntem aici să stăm şi să creştem.

Edward van Kersbergen şi Mazarine Energy, compania la care olandezul este acţionar majoritar, au devenit săptămâna trecută cel mai nou producător de petrol din Româ­nia după ce au preluat 19 zăcăminte de petrol şi gaze de la Petrom printr-un transfer de licenţe.

Deşi tranzacţia încă trebuie să primească undă verde de la autori­tăţile române, olandezul spune că dincolo de cei 200 de angajaţi preluaţi de la Petrom, compania va mai avea nevoie de geologi sau de ingineri, dar şi de personal admi­nistrativ, în următoarele câteva luni urmând să fie pus la punct un plan de dezvoltare.

„Românii lucrează peste tot în lu­me în domeniul de petrol şi gaze, iar noi am vrut să ne securizăm accesul la aceas­tă forţă de muncă foarte spe­cializată. Mai mult, România este o piaţă pe care noi o analizăm de ceva timp, dar ne-am uitat mereu cu răb­dare. Odată luată decizia, este o hotă­râ­re luată pe termen lung. Suntem aici să stăm şi să creştem.“

În mai Mazarine Energy a primit o injecţie de capital de 500 mil. dolari din par­tea grupului Carlyle, un gigant din zo­na fon­durilor de investiţii, cu un por­to­fo­liu de active de 194 mld. dolari. Astfel, cel mai probabil pro­iectele din Ro­mâ­nia ale Mazarine vor fi alimen­tate de unul dintre cele mai puternice vehi­cule de investiţii din lume.

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.