Companii

Oferta "10 milioane pentru o casare" continua la Dacia

18.06.2001, 00:00 11



Automobile Dacia revine, in intervalul 15-30 iunie, cu oferta speciala, in care se acorda un rabat comercial de 10 milioane de lei, tuturor cumparatorilor Dacia care predau filialelor REMAT, un autovehicul vechi, pentru dezmembrare.

Oferta nu este valabila pentru achizitionarea noului model Supernova Europa si a seriilor speciale "Dedicatie", lansate cu putin timp in urma. Reducerea oferita de societatea pitesteana poate fi considerata avans depus la cumpararea in rate a unui autovehicul Dacia.

Prima etapa a acestui tip de oferta, care s-a desfasurat in lunile martie-aprilie ale acestui an, a fost considerat de producatorul de la Pitesti ca o reusita, vanzarile in aceasta perioada fiind de 3.900 de autovehicule.

In primele cinci luni ale acestui an, Automobile Dacia a vandut 20.910 autovehicule, dintre care 3.871 de unitati au fost vandute in luna mai, cea mai buna luna a anului de pana in prezent. Prin sistemul creditului, in primele cinci luni ale anului, au fost distribuite 2.500 de autoturisme, numar in crestere cu 125% fata de anul 2000.

Dacia spera sa depaseasca in acest an, pentru prima oara in ultimii doi ani, vanzarile din anul precedent. Obiectivul Dacia pentru acest an este o crestere a vanzarilor cu 28%, la 64.500 de unitati, comparativ cu 55.000 de unitati comercializate anul trecut.

Actiunile Dacia, tranzactionate la categoria a doua a Bursei de Valori din Bucuresti, sunt slab cotate, ultimul pret de tranzactionare fiind de 490 de lei, in scadere cu 2% fata de sedinta precedenta. Lichiditatea actiunilor Dacia este deasemenea scazuta, valoarea tranzactiilor in ultima sedinta fiind de numai 6 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO