Companii

Octavian Radu duce brandul de fashion Debenhams în Ungaria

Autor: Alice Gheorghe

02.03.2011, 23:15 352

Retailerul Debro Holding, parte a RTC, grup controlat de omul deafaceri Octavian Radu, va deschide în luna aprilie primul magazinde îmbrăcăminte Debenhams din Ungaria şi estimează o cifră deafaceri de patru milioane de euro în acest an pe piaţa ungară, aanunţat compania. Compania a investit un milion de euro pentrumagazinul care va fi deschis la 12 aprilie în WestEnd City Center.Unitatea se va întinde pe o suprafaţă de 2.100 de metri pătraţi şiva cuprinde o gamă de 45.000 de articole de îmbrăcăminte, lenjerieşi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii, precum şi accesoriipentru casă. Debro Holding are opt magazine Debenhams deschise însistem de franciză în România şi Republica Moldova. Retailerulbritanic de îmbrăcăminte Debenhams operează 170 de magazine înMarea Britanie şi 60 de magazine internaţionale în sistem defranciză. În România, o parte din afacerile din retailul defashion, controlate de omul de afaceri Octavian Radu, printre caremagazinele Aldo, se află în insolvenţă.

Erată: În ediţiade ieri a Ziarului Financiar, în articolul cu titlul "Octavian Raduduce Debenhams în Ungaria" a apărut informaţia eronată potrivitcăreia magazinele Aldo s-ar afla în insolvenţă. În realitatesocietatea Aldo Retail SRL, care deţine dreptul de franciză pentruAldo, nu se află in insolvenţă, ci doar societatea Fashion RetailGroup, care nu mai operează în prezent niciun magazin defashion.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO