Companii

Oana Ciornei a devenit prima româncă din boardul gigantului de recrutare Amrop, după ce a condus 10 ani operaţiunile din România

Oana Ciornei a devenit prima româncă din boardul...

Autor: Alexandra Cepăreanu

15.05.2020, 15:19 5267

Oana Ciornei este prima româncă membru în boardul global Amrop, una dintre cele mai mari companii de recrutări de poziţii de management la nivel internaţional, începând cu data de 15 mai, potrivit unui comunicat transmis de companie.

Boardul global al Amrop este condus de Annika Farin din Germania, fiind format din 7 membri: Oana Ciornei din Romania, Marie Högstedt din Suedia, Adam Saunders din Marea Britanie, Jarle Trandokken din Norvegia, Federico Cúneo din Peru, Andrew Woodburn din Africa de Sud şi Eelco van Eijck din Olanda.

„De când am intrat în această profesie am avut o preocupare continuă în a opera la un standard internaţional. Sunt mândră că în România am gasit directori generali şi directori de resurse umane care au apreciat acest lucru. Acest rol este şi o recunoaştere a ceea ce împreună cu clienţii, candidaţii şi echipa am realizat aici, pe plan local”, a spus Oana Ciornei.

Românca deţine funcţia de managing partner al Amrop România din 2010 şi conduce compania de Executive Search afiliată la reţeaua internaţională Amrop, prezentă în 47 de ţări.

Oana Ciornei a absolvit cursurile Universităţii de Vest din Timişoara, Secţia Informatică şi a urmat o serie de programe de dezvoltare la IMD Business School Lausanne. Ea a obţinut prima poziţie de top management la 26 de ani şi a acumulat experienţă de-a lungul timpului atât în corporaţii, cât şi în antreprenoriat, în organizaţii complexe, dar şi în start-up-uri.

În trecut, Oana Ciornei a lucrat aproape un deceniu la Coca-Cola HBC, dar şi în cadrul alianţei Korn Ferry în România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO