Companii

O româncă de 35 de ani este director de achiziţii pentru unul dintre cele mai scumpe branduri de ciocolată din lume

Roxana Munteanu este absolventă a Facultăţii de finanţe, bănci şi burse de valori din cadrul ASE

Roxana Munteanu este absolventă a Facultăţii de finanţe, bănci şi burse de valori din cadrul ASE

Autor: Cristina Roşca

16.05.2016, 00:04 7472

Roxana Munteanu (35 de ani) a preluat la începutul acestui an funcţia de director de achiziţii (procurement mana­ger) al brandului de ciocolată Godiva, unul dintre cele mai cunoscute şi mai scumpe din lume, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Executivul român lucrea­ză din 2008 pentru acest brand, ocupând iniţial timp de pa­tru ani poziţia de buyer sea­sonal gifting programs. Apoi, alţi trei ani a fost senior packa­ging bu­yer, ocupându-se de achi­ziţia ambalajelor pentru ciocolata Godiva. Înainte de a se angaja în cadrul producă­to­rului de ciocolată românca a lu­crat pentru operatorul de telecom Vodafone.

Ea locuieşte în Statele Unite, potrivit aceleiaşi surse.

Un muzeu în aer liber din România, considerat cel mai frumos din Europa. Galerie FOTO

Cum arată staţiile de metrou din Coreea de Nord. "Unul dintre cele mai misterioase şi frumoase sisteme de tranzit de pe pământ". Galerie FOTO

Cum arată insula celor 20.000 de morminte, unul dintre cele mai ”sfinte” locuri din istorie. Galerie FOTO

Roxana Munteanu este absolventă a Facultăţii de finanţe, bănci şi burse de valori din cadrul ASE.

Fondat în 1926 brandul de ciocolată şi produse din ciocolată Godiva este unul dintre cele mai cunoscute din lume. Fondat în Belgia, brandul premium a intrat în 2007 în portofoliul holdingului turc Yildiz Holding, care deţine grupul Ulker, un alt jucător important de pe piaţa dulciurilor.

Sub brandul Godiva sunt deschise la nivel mondial peste 600 de buticuri sub brand propriu, însă produ­sele brandului sunt vândute în alte 40.000 de puncte de vânzare şi în peste 800 de duty-free-uri din peste 100 de ţări.

În România nu există niciun magazin monobrand Godiva, potrivit datelor ZF.

Produsele Godiva sunt realizate în fabricile proprii pe care compania le deţine în Bruxelles (Belgia) şi în Pennsylvania (SUA).

Compania deţine circa 5.000 de angajaţi în întreaga lume.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO