Companii

O nouă tranzacţie la final de an: ROCA Investments a finalizat vânzarea Frigotehnica, producător de soluţii de refrigerare, către VINCI Energies

O nouă tranzacţie la final de an: ROCA Investments a...

Autor: Roxana Rosu

26.11.2021, 13:40 307

Vânzarea companiei Frigotehnica, producător de soluţii de refrigerare, către VINCI Energies, holdingul din România al VINCI, grup mondial de construcţii şi energie cu venituri de peste 50 miliarde euro, a fost finalizată vineri, după primirea tuturor aprobărilor din partea Consiliului Concurenţei, a anunţat ROCA Investments.

„ Suntem mândri că am finalizat acest prim exit cu un important jucător global, îndeplinind misiunea ROCA Investments de a duce companiile în care investim la următorul nivel, misiune ce va continua şi după finalizarea acestei tranzacţii. Frigotehnica va începe un capitol nou de dezvoltare cu obiectivul de a deveni centru de excelenţă în frig în Europa Centrală şi de Est.” a spus Ionuţ Bindea, Investment Manager ROCA Investments, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Frigotehnica.

Frigotehnica s-a numărat printre primele companii în care ROCA Investments a investit în anul 2018. Compania a trecut printr-un proces de restructurare financiară,  operaţională şi eficientizare pe toate  palierele de business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO