Companii

O familie din Bacău a intrat cu apa Perla Moldovei în Mega Image şi Selgros

O familie din Bacău a intrat cu apa Perla Moldovei în...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

23.08.2017, 00:07 6019

Familia Vespan din Sascut ( jud. Bacău), care a intrat în afaceri în anii ‘90 activând iniţial în retail şi mai apoi în producţia de vin, a început în 2008 să îmbutelieze apă plată şi a reuşit să intre cu brandul Perla Moldovei în mai bine de 200 de magazine din ţară, inclusiv în unităţi ale retailerilor Mega Image şi Selgros.

„La început, am livrat Perla Moldovei în Bacău, Vaslui şi Focşani, în magazinele unde deja se distribuia vin. În Bucureşti am intrat iniţial în magazinele Gulliver, cu un preţ care abia acoperea cheltuielile de transport şi de producţie şi care nu includea cheltuieli de investiţii. (...) Acum, Perla Moldovei se găseşte în mai mult de 100 de magazine la nivel naţional, în aproape toate judeţele ţării“, a spus Dragoş Vespan, administratorul Perla Moldovei Distribution, compania care se ocupă de distribuţia brandului de apă de masă plată.

El este fiul lui Gheorghe Vespan, fondatorul Moldovin, societatea care îmbuteliază în prezent doar brandul de apă Perla Moldovei şi care anul trecut a avut afaceri de 3,5 mil. lei (peste 770.000 euro). Pentru anul acesta, reprezentanţii companiei estimează o cifră de afaceri de un milion de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO