Companii

O familie austriacă a făcut cel mai mare parc industrial din vestul României

Andreas von Bardeau

Andreas von Bardeau

Autor: Simona Tatu

22.05.2017, 00:07 3688

Familia contelui austriac Andreas von Bardeau, care deţine peste 13.000 de hectare de teren în zona de vest a ţării, este principalul acţionar al parcului industrial Banat Business Park, cel mai mare din vestul ţării, un proiect care se întinde pe 86 de hectare şi care a atras deja o investiţie de 120 mil. euro a grupului farma german B. Braun.

Parcul industrial din localitatea Sînandrei de lângă Timişoara a fost amenajat de compania austriacă Porr Construct.

„Investiţiile făcute de noi în România se ridică la câteva zeci de milioane de euro, iar suprafaţa totală a terenurilor pe care o deţinem este de 13.000 de hectare. Terenurile sunt folosite în domeniul agricol şi pentru depozitare. Parcul industrial de la Sînandrei este primul proiect de acest fel în care s-a implicat familia noastră“, a spus Georg Bardeau, unul dintre acţionarii companiei care administrează Banat Business Park.

Reprezentanţii parcului industrial spun că zona aleasă pentru dezvoltarea proiectului prezintă multe avantaje pentru o investiţie de acest fel, mai ales datorită accesului la Autostrada A1 Budapesta - Bucureşti, prin intersecţia cu viitorul drum express E69.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO